perjantai 11. huhtikuuta 2014

voiko ihanammin aamu enää alkaa

Aamutreenit on kyllä huippukivoja. Ainakin meillä nämä kahdet omatoimiset aamutreenit on ollut. Mikäs sen kivempi tapa aloittaa päivä kuin käydä vähän treenaamassa, vähän hikeä pintaan ja hyvä fiilis! Tietty mieli voi mennä matalaksikin jos ei mikään ota sujuakseen. Mutta pääasiassa, onhan se nyt tosi kivaa :) ja siitä saa hyvin energiaa päivään! Voisikohan joku eurojackpot-miljonääri lahjoittaa meille oman hallin?

Me siis aloitettiin torstaiaamu treeneillä Malminkartanossa. Hymyllä oli huurjasti energiaa ja vauhti päällä, mikä oli tosi kivaa, sai itsekin ihan oikeasti juosta pikkupätkiä. Olisipa vain aina tuollainen vauhti päällä, mutta onneksi se edes välillä löytyy.
Ei tehty taaskaan mitään ihmeempiä, lähinnä nautittiin vauhdin hurmasta. Pussi oli taas osana rataa, ja kyllä Hymy tuntuu siitä tykkäävän! Mentiin myös rengasta, mutta osana rataa se ei oikein ottanut sujuakseen, todennäköisesti siksi että se on melko korkea verrattuna siihen mitä Hymy on tottunut menemään.

Kaikenkaikkiaan hyvin meni, Hymy toimi taas hienosti ja oli kovin taitava.
Ratamme oli taas aika iisejä ja mukavia, mutta se näyttikin toimivan meidän kohdalla hyvin.
Radan lisäksi keppeiltiin, ja nekin meni kyllä niin putkeen taas. Jännä juttu, että välillä ne ei meinaa onnistua millään, ja välillä taas menee todella hyvin. Tästä on kyllä toodella pitkä matka vielä siihen, että saadaan niihin kunnon varmuus, ja siihen että saataisiin ne osaksi rataa. Mutta tällä hetkellä olen tosi tyytyväinen, Hymy menee ne todella hyvin vaikka ollaan niitä melko vähän päästy treenailemaan.

Videot kertokoon enemmän meidän torstaiaamun meinengeistä:


  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti