keskiviikko 19. helmikuuta 2014

kaikenlaista

Miten onkin jo keskiviikko? Tämä viikko on mennyt tavallaan niin kovin hitaasti, kun töistä on ollut vapaata, mutta toisaalta tosi nopeasti kun puolessavälissä jo ollaan. Aika on kulunut kesätyöhakemuksia tehdessä (eikö sitä voisi vain lomailla koko kesää..?), ja kurssi-sekä jäsenhakemuksia täyttäessä. Olen kyllä vähän etuajassa kun kurssihakemuksia saa alkaa lähettää aikaisintaan 3.3. No kunhan muistaisi sitten myös posittaa sen heti silloin. Olen myös täyttänyt AST:n jäsenhakemuksen, ja siihen pitäisi vielä kirjotella pieni liite meistä. Pieni karvainen tasmanian pussipaholainen ja hänen aina vähän pihalla oleva ohjaajansa... Kuka tahansa seura varmaan meidät haluaa jäsenekseen?!

Meidät muuten löytää Petexpo-messuilta (12-13.4), joko lauantaina tai sunnuntaina! Päästään edustamaan shelttejä Hymyn kanssa, auki vaan on vielä päivä ja aika. Hauskaa ja jännittävää, mutta siihen onkin vielä pari kuukautta aikaa valmistautua ;) mainostan tätä varmasti lisää kunhan selviää tarkemmat aikataulut!klik


Perjantaina päästään taas parin viikon tauon jälkeen aksaamaan. Hauskaa päästä treeneihin, tuntuu että olisi ollut pidempikin tauko välissä! Meillä nyt jatkuu Sannin treenit 11.4 asti, pitkään mieti mitä teen mutta tuo oli ns. helppo ratkaisu. Viiden minuutin ajomatka treeneihin on aika jees, ja onpahan ainakin yhdet treenit viikossa. Täytyy katsoa mihin tämän jälkeen suunnataan, voi olla että ei samoissa treeneissä enää jatketa, vaikka tuntuukin aika pahalta ajatuksena jo joutua vaihtamaan tuo 5min ajomatka 20-30 minuuttiin..huh!
2 kommenttia:

  1. Moikka, me tullaan sunnuntaina PetExpoon Ellan (Helmilän Fabulous Blackpearl) kanssa. Nähdään ehkä siellä :)

    VastaaPoista
  2. Hei tosi kiva! Helmilän kasvatit edustaa ;) toivottavasti nähdään siellä!

    VastaaPoista