lauantai 22. helmikuuta 2014

Perjantai-illan huumaa

Todellista perjantai-illan huumaa treeneissä. Oli kivat treenit, päästiin ensimmäisinä aloittamaan ja saatiin vielä uusintakierros myöhemmin kun aikaa riitti. Rata meni meidän osilta tooosi hyvin, oli ehkä vähän liiankin helppo. Toki tuollaisella radalla joka on "liian helppo" saa tosi hyvin omia ohjauksiaan korjattua ja parannettua ajoituksia kun rata itsessään sujuu niin helposti. Sainkin taas hyvää harjoitusta ohjausten ajoittamiseen ja oman rintamasuunnan muistamiseen. Etenkin radan alkupätkä, kolmannen esteen jälkeen kun piti jatkaa putkeen, oli aluksi Hymylle vaikea parilla ekalla kerralla. Hän oli päättänyt että neljäs este oli seuraava hyppy eikä putki. Tässäkin rintamasuunta ja hyvin ajoitettu valssi korjasi virheen, ja kahden ekan kerran jälkeen ei virhettä tullut enään yhtään :) Ohjasin huomaamatta Hymyä sinne "neloshypylle" koska ikään kuin peruutin sitä hyppyä kohti, kun olisi pitänyt kääntää reilusti rintamasuunta putkea kohti. Ja heti kun tämän tein, meni Hymykin putkeen ilman mitään ongelmia, kerta toisensa jälkeen!
Muutoin radassa ei tainnutkaan meille olla ongelmakohtia. Oranssi putki aiheutti satunnaisesti Hymylle epävarmuutta kun en ohjannut loppuun asti sitä, mutta sekin vain muutamia kertoja ja kuitenkin Hymy meni putkeen ihan reippaasti (paitsi videolla nro 1).


siinä siis meidän rata punaisilla numeroilla ;)

Näin hyvin menneet treenit sai miettimään kisoja joita mainostettiin Univet-areenalla. Lohjalla olisi 9.3 kisat joissa olisi myös supermölliluokka joka olisi meille varmaan ihan sopiva (tai ihan liian vaikea :D),  mutta radalla on vain 10-12 estettä, ja me mennään parhaimmillaan keskimäärin 16 esteen rataa. Jos jonkun kaverin saan tänne mukaan niin ehkä lähdetään kokeilemaan, etenkin siksi että Hymy saisi tottua kisapaikan ääniin ja meininkiin. Mätsäreissä kun kuitenkin on taas vähän erilainen äänimaailma ja meno muutenkin, joten tekisi todella hyvää Hymyn saada harjoitusta myös vähän erilaiseen kisatilanteeseen :) Todennäköisesti tultaisiin nolaamaan itsemme totaalisesti, mutta hei, ei kai se ole niin vakavaa!

Keskiviikkona 5.3 me mennään kokeilemaan rallytokoa, odotan jännityksellä! Koirakeitaalla siis yhden kerran kokeilutunti, niin hauskalta tämä laji kuulostaa että pakko se on käydä kokeilemassa millaista se on. Ehkä sen voisi ottaa sitten agilityn rinnalle joskus, jos siitä innostutaan.

Sitten vielä ne videopätkät treeneistävideo nro 1. oranssi putki tuottaa ongelmia!
1 kommentti:

  1. mäki oon miettiny et haluisin kans kokeilla Zaran kaa rallytokoa, mahdollisesti jos vaikka kesämmällä löytyis joku sopiva kurssi tms. :P

    VastaaPoista