lauantai 1. helmikuuta 2014

Tammikuun vikat

Eilen oli sitten tammikuun vikat treenit. Aika menee kyllä taas niin nopeasti, juuri oli tammikuun alku. Mutta niin ihanaa että kevättä kohti mennään! Tosin ei siltä vaikuta, kun aamulenkillä kävi, lunta onkin tullut melko reilusti yön aikana.. Pikkusheltti oli niiin innoissaan kun näki kuinka paljon lunta on ja juoksenteli päättömästi kinoksissa. Hyvää treeniä kun lumesta tuli aika reilu vastus juoksemiselle ;)

Treenit oli oikein mukavat, ja saatiin seuraakin kuvaajaksi ja muuten vain, Thänks Laura!
Tehtiin tosi helppoa rataa, me kylläkin kahdessa osassa koska välissä oli puomi jota me ei vielä radan osana tehdä. Tämä kyllä toivon mukaan korjaantuu pian :)
Rata tuntui parin suorituksen jälkeen vähän liiankin helpolta, mutta toisaalta päästiin hyvin hinkkaamaan pieniä yksityiskohtia kuten ajoituksia ja sitä miten radalla sijoitun. Hymyllä ei ollut vauhti ihan kohdallaan radalla, voi johtua siitä että odotimme 60min omaa vuoroamme, välillä muita juttuja treenaillen ja välillä lepäillen. Keppejä tehtiin muutamia kertoja, mutta niissä oli verkot eikä jaksettu alkaa repimään irti, mutta pääsipä taas näkemään että Hymy on löytänyt tosi kivan rytmin ja vauhdin keppien suoritukselle, toki verkkojen kanssa se tekee ne takuuvarmasti virheettömästi joten vauhtiakin voi olla enemmän.
Sen lisäksi tehtiin takaakiertoja ja kahdeksikkoa yhdellä esteellä, sekä muisteltiin pöytää ja A-estettä. A sai Hymyn ensiksi epäilemään, että eihän siitä hengissä selviä, mutta onneksi melko pian Hymy muisti että onhan sitä ennenkin tehty lukuisia kertoja. Saatiin muutama tosi onnistunut A kontakteilla, hieno Hymppä.
Radalla ohjauksina meillä oli valssia ja sitä "kamalaa" persjättöä. Persjätöt tosin tehtiin putkien kohdalla, jotenkin se tuntui paljon helpommalta kun esteillä, ehkä juuri siksi kun oli aikaa ehtiä tekemään se.. Onnistuttiin joka kerralla, ja oli ihana huomata kuinka Hymy on alkanut todella paljon enemmän katsomaan minua ja ohjauksiani radalla ja keskittymään, eikä vain suorita hirveällä vauhdilla vähän sinnepäin ja omien päätelmien mukaan. Ohjaustreenit on siis tuottanut jotain tulosta.
Meinaan myös viedä Hymyn hierontaan lähaikoina!
Odotin jotain tähtitieteellisiä hintoja, mutta en kyllä löytänytkään mitään järjettömän kalliita hierontavaihtoehtoja. Nyt kun treenataan jo enemmän, yleensä kaksi kertaa viikossa, on varmasti tosi hyvä käydä vähän tarkkailemassa onko jumeja tai muuta.. :) myös pitäisi alkaa miettiä koko koiran kuvauttamista pikkuhiljaa. Tai oikeastaan alkaa säästämään rahaa siihen.. :| 

                                                      

                                                          Tässä sitten sitä videota taas:


 
persjättö
 
radan alkuosa 
 
radan loppuosa ja pikkumoka, hups!


radan alkuosaonnistunut radan loppuosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti