maanantai 17. helmikuuta 2014

Taalat taskuun

Tämä päivä on kulunut virallisia tutkimuksia tutkiessa, heh. Lähinnä siis hintoja, missä saisi parhaimman "paketin" kaikista tärkeimmistä tutkimuksista, ja tietenkin millaisia mielipiteitä eri paikoista on. Vahvoilla on eläinlääkäriasema Tikki (Animagi), josta olen kuullut paljon positiivisia kommentteja. Siellä ei järjestetä joukkotarkastuksia, mutta kun ottaa samalla kertaa eri tutkimuksia, saa niille kohtuullisen hinnan.
Tämä kohtuullinen hinta on 266,20€, sisältäen klinikkamaksut ja rauhoituksen, ja tutkittaisiin siis lonkat, kyynärpäät, silmät ja polvet. Aikalailla koko hoito siis.

Koska agilityä harrastamme enemmän tai vähemmän aktiivisesti, vähintään kerran viikossa ja tilanteen salliessa enemmän, sekä tietenkin on tavoitteena päästä jonkin seuran jäseneksi ja ehkä edetä joskus kilpailemaankin, haluan tietää että Hymyn kroppa sen kestää. Agility vaatii koiralta paljon, ja pahimmassa tapauksessa voi rikkoa rakkaan harrastustoverin, jos rakenteessa piilee huonot lonkat tai muuta vastaavaa. Tietenkin joskus siihen tarvitaan vain erittäin huonoa tuuria tai ylitreenaamista, vaikka koira itsessään olisi rakenteeltaan "priimaa".
Tämä on kyllä myös tosi pelottava ajatus, entä jos Hymyllä onkin superhuonot lonkat ja muita ongelmia? Sitten täytyy vain keksiä jokin muu vähemmän rasittava laji. Tai jotain. Olisi kyllä ihanaa jos lonkat,polvet ja kyynärät ovat loistokamaa! Mutta turha se on etukäteen spekuloida, etenkin kun vasta menossa säästöprosessi jotta tutkimuksiin päästään. Hymyllä on nyt ikää jo melkein 1v 4kk, joten alkaa olemaankin jo aika hoitaa kuvaukset pois alta. Toivottavasti saisin rahat kasaan ja ajan varattua jo maalis/huhtikuulle!

2 kommenttia:

 1. Heippa,

  olen puhunut Annen kanssa (Helmilän kennel) ja hän on ehkä järjestämässä kasvateille joukkotarkin, oletko kiinnostunut? Kannattaa olla Anneen yhteydessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka,
   Kiitos tiedosta! Pistänkin Annelle vähän viestiä asiasta, kyllä mielelään tietty tultaisiin joukkoon mukaan!

   Poista