sunnuntai 9. helmikuuta 2014

perjantain ohjatut


Perjantain ohjattuihin treeneihin tuli mentyä maha täynnä mahtavaa työkavereiden tekemää pizzaa.
Hymy oli melko skarppina vaikka oltiinkin päivällä käyty treenailemassa. Tällä kertaa meillä oli niin tilaavievä rata että ei oikeastaan ollut tilaa harjoitella muita juttuja sillä aikaa kun koirakko teki rataa. Vähän harmi sinänsä, koska meillä oli vielä viimeinen vuoro, eli aikamoista istuskelua ja odottelua, mutta toisaalta ihan hyvä koska Hymy ei varmaan olisi rataan jaksanut keskittyä sen jälkeen enään yhtään.
Meidän rata näytti tältä:


Pari kertaa sinniteltiin loppuun asti rata, vaikka se jossain kohdissa oli vähän taistelua kun Hymy meinasi hypätä väärältä puolelta esteen, mutta melko virheettömiä suorituksia saatiin muutama.Hymyä ärsytti, tai lähinnä ihmetytti radalla ollut erilainen este (nro 5&9). Siinä oli erilaiset siivekkeet, ja jo aiemmin päivällä Hymy sitä vähän kummeksui. Tuosta kun tultiin vauhdilla nelosesteeltä ja aloin jo putkettamaan Hymyä, totesi Hymy että tuon esteen voi sitten varmaan kiertää ja juosta suoraan putkeen! Muutamien hyppy-putki toistojen jälkeen Hymy alkoi kuitenkin menemään sitä ihan sujuvasti. Kasi-ja ysiesteiden välillä meillä oli tosi ahdasta, koska kepit oli niin lähellä. Kuten Sannikin totesi, Hymy on koira joka tarvitsee radalla melko paljon omaa tilaa, eikä tule mielellään siis kovin lähelle koskaan. Tuossa kohtaa se tila jäi aika vähäiseksi joten Hymy takaakiersi esteen mielummin kuin hyppäsi edestäpäin koska en saanut sitä "vedettyä" tarpeeksi oikealle puolelle, kun en itse päässyt kovin pitkälle taakse. Tämäkin kohta saatiin onneksi sujumaan. 9 ja 10 esteiden välillä tein takaaleikkauksen, vaikka olisi siinä voinut tehdä valssin tai persjätönkin. Oli kuitenkin takaaleikkauskin ottaa käyttöön radalla ku se jo jotenkin osataan.

Ohjaukset sain hyvin onnistumaan ajoituksen suhteen, mutta äänellisessä opastuksessa olin vähän jäässä. Kymppiesteen jälkeen tuleva putken olisi voinut alkaa kertomaan Hymylle ajoissakin, mutta saatoin alkaa vasta putkea huutamaan kun Hymy oli kympin hypännyt! Pöljä minä, pitäisi muistaa opastaa Hymyä enemmän radalla äänenkin kanssa, yleensä sen teenkin mutta välillä olen auttamattomasti myöhässä. No, laitetaan tämä pizzan piikkiin..

Hymyllä kyllä alkoi melko nopeasti astua kehiin turhautuneisuus, varmasti sen takia koska iltapäivällä käytiin jo kerran aksaamassa, odotettiin pitkään omaa vuoroa ja iski väsymys. Juoksut olivat myöskin juuri alkamassa, joten silläkin todennäköisesti osuutta asiaan. Hienosti tasmanian pussipaholainen kuitenkin jaksoi, mutta jatkossa yhdet treenit päivässä on meille varmaan ihan tarpeeksi ;)
Ensi perjantaina ei treeneihin päästä koska vietetään ystävien kanssa ystävänpäivää. Täytyy harkita josko sunnuntaina menisi sitten Konalaan, tai sitten tulee parin viikon tauko treeneistä, joka ei myöskään pahaa tekisi. Katsotaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti