perjantai 7. helmikuuta 2014

omatoimitreeniä

Tänään päästiin taas yksinään treenaamaan Univetille, ja ihan kivaa oli. Kuuma tuli molemmilla, ja Hymy olikin treenien jälkeen melko loppu. Onneksi välissä oli reilu 4 tuntia lepoaikaa ennen ohjattuja treenejä.

Omatoimitreenien tavoitteeksi asetin harjoitella persjättöä , kokeilla sylkkäriä (ei olla koskaaan tehty!),muistella  A:ta ja tehdä ihan vaan rataa. Siinä taas hyvin tavoitetta 60 minuuttiin :)
Nyt väsyttää sen verran että tuntuu ettei saa mitään järkevää treeneistä purettua ulos. Päästiin aikalailla kaikkea tekemään mitä haluttiinkin, A:ta yritin toistaa mahdollisimman monta kertaa muun harjoittelun välissä että saataisiin siihen varmuuta. Pitäisi kyllä päästä muutaman kerran viikossa sitä treenaamaan, viikko jos on väliä A:n tekemisellä niin se näkyy heti pienenä tai isonakin jännityksenä.. :|
Persjätöt onnistui tosi hyvin ja myöskään ei onnistunut. Muutamissa kohdissa meni ihan helposti, ja joissain tuntui tökkivän. Kaikinpuolin kuitenkin ihan jees, muistin juosta eteenpäin ja olla turhaa varmistelematta tuleeko se koira perässä. Tällöin sain hyvin Hymyn mukaan ohjaukseen ja oikealle kädelle. Sylkkäreitä tehtiin myös melko monta kertaa, toivottavasti edes lähelle oikein! Hymy kyllä hokasi melko pian mitä siinä haettiin takaa, vaikka meinasi muutamia kertoja aluksi hyppiä esteen etupuolelta.. muisti sitten taas hakea enemmän kättä kohti kuin omia estepäätelmiään ;)

Lopussa alkoi selvästi olemaan tosi väsynyt koira, eikä mikään ihme koska tunnissa ehtii treenata aktiivsesti tosi pitkään, vaikka pitääkin taukoja!
Varmasti johtuu osittain kaksista treeneistä samana päivänä, mutta Hymyllä on tuli tänään ohjatuissa treeneissä esiin muutamia kertoja "haahuilu", kun alkaa keskittymiskyky loppua niin Hymy alkaa tekemään vähän sinnepäin niinkuin neitiä itseään huvittaa, joskus tämä menee hetkessä ohi, joskus vaivaa muutamankin suorituksen ajan. Ärsyttävä piirre, mutta sekin saatiin kytkettyä kun oikeasti vaadin siltä haluamaani suoritusta, niin keskittymistäkin löytyi. Ohjatuista lisää myöhemmin, nyt on kyllä sen verran puhkipoikki, kahdet treenit oli itsellekin melko rankkaa näköjään :D

Tässä nyt taas vähän videota meidän suorituksista


A-estesylkkärisylkkäri vol 2


radanpätkää

 
persjättökepit
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti